FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U srijedu druga faza screeninga za ribarstvo

ZAGREB, 28. ožujka 2006. (Hina) - Bilateralni screening za poglavljeribarstva održat će se u srijedu u Bruxellesu, kada bi hrvatskipredstavnici trebali upoznati Europsku komisiju sa zakonodavstvom RHna tom području, najavilo je u utorak hrvatsko Ministarstvo vanjskihposlova i europskih integracija.
ZAGREB, 28. ožujka 2006. (Hina) - Bilateralni screening za poglavlje ribarstva održat će se u srijedu u Bruxellesu, kada bi hrvatski predstavnici trebali upoznati Europsku komisiju sa zakonodavstvom RH na tom području, najavilo je u utorak hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Hrvatski bi predstavnici tom prigodom trebali prezentirati opći pregled ribarske politike, upravljanje resursima, upravljanje flotom, inspekciju i kontrolu, strukturne mjere, tržišnu politiku, državne potpore i međunarodne sporazume, pojasnilo je MVPEI.

Po završetku bilateralnog screeninga, Europska će komisija izraditi izvješće o njegovim rezultatima i spremnosti za početak pregovora u ovom poglavlju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙