FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 22. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 22. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

KEY BISCAYNE - Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u 2. kolo velikog 3.2 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Key Biscayneu. Bolji od Karlovića je u dvoboju 1. kola bio Francuz Fabrice Santoro sa 6-3, 7-6 (5).

FAENZA - Hrvatski biciklist Vladimir Miholjević (Liquigas) nalazi se na osmom mjestu ukupnog redoslijeda utrke "Settimana Coppi e Bartali" nakon odvezene druge etape. Miholjević je u drugoj etapi voženoj od Cervije do Faenze u dužini od 199.3 kilometara zauzeo 16. mjesto sa 42 sekunde zaostatka za pobjednikom, momčadskim kolegom Talijanom Vincenzom Nibalijem. U ukupnom redoslijedu Miholjević za Nibalijem zaostaje 52 sekunde.

BEČ - Branič hrvatske nogometne reprezentacije i austrijskog prvaka bečke Austrije Mario Tokić (30) teže se ozlijedio u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Red Bull Salzburga. Tokić je slomio rame zbog čega će morati pauzirati oko dva mjeseca što znači da će morati propustiti ostatak sezone jer austrijsko prvenstvo završava 13. svibnja.

ZAGREB - Košarkaši španjolske Tau Ceramice, za koju nastupa i hrvatski reprezentativac Roko-Leni Ukić, izborili su plasman u četvrtfinale Eurolige kolo prije kraja natjecanja u skupini F usprkos 63-65 porazu u Vilniusu od Lietuvos Rytasa kojega vodi hrvatski stručnjak Neven Spahija. Kolo prije kraja Tau Ceramica ima tri pobjede i dva poraza, dok Lietuvos Rytas ima dvije pobjede i tri poraza, ali u međusobnim dvobojima u prednosti je španjolski predstavnik zahvaljujući pobjedi od sedam koševa razlike (96-89) u Vitoriji u trećem kolu. Ukić je u Vilniusu na parketu proveo sedam minuta i u to vrijeme ubacio dva poena uz jedan skok. Prvo mjesto je petom pobjedom osigurao moskovski CSKA koji je na domaćem terenu svladao njemački Bamberg sa 76-64.

REZULTATI 5. KOLA:

CSKA M. - Bamberg 76-64

Lietuvos Rytas - Tau Ceramica 65-63

TABLICA:

1. CSKA M. 5 5 0 +57 10

2. Tau Ceramica 5 3 2 +24 8

3. Lietuvos Rytas 5 2 3 -21 7

4. Bamberg 5 0 5 -60 5

GLASGOW - Škotski Hearts uručio je danas otkaz treneru Graham Rixu, koji je na kormilu kluba bio samo pet mjeseci. Momčad će privremeno voditi Valdas Ivanauskas. Hearts je drugoplasirana momčad škotskog prvenstva i polufinalist domaćeg kupa. Unatoč tome, klupsko vodstvo nije zadovoljno rezultatima.

"Razočarani smo igrom momčadi, a ni rezultati nisu zadovoljavajući. Također, igračka pojačanja koja su stigla u siječnju, a na kojima je trener inzistirao, nisu adekvatna ugledu kluba", izjavio je Roman Romanov, sin vlasnika Heartsa Vladimira Romanova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙