FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iz Italije protjerano sedam navodnih terorista

RIM, 21. ožujka 2006. (Hina) - U Italiji je otkriveno i iz zemljeprotjerano sedam navodnih islamskih terorista koji su pripremalinapade u Milanu i Bologni, objavio je u utorak list Corriere dellaSera.
RIM, 21. ožujka 2006. (Hina) - U Italiji je otkriveno i iz zemlje protjerano sedam navodnih islamskih terorista koji su pripremali napade u Milanu i Bologni, objavio je u utorak list Corriere della Sera.

"Talijanske snage sigurnosti otkrile su sedam navodnih terorista nakon čega su proteklih dana protjerani iz Italije. Oni su navodno pripadali dvjema islamskim ekstremističkim skupinama", piše list.

Sedmorica su pripremali napade u Milanu i Bologni. U Milanu je trebala biti napadnuta podzemena željeznica, a u Bologni bazilika svetog Petronija, koja je sada pod prismotrom snaga sigurnosti.

Talijanski karabinjeri, po nalogu milanskih tužitelja Armanda Spatara i Nicole Piacentea, pratili su šest mjeseci navodne teroriste. Prisluškivali su telefonske razgovore sedmorice i kontrolirali njihove kontakte, a onda je odlučeno o njihovom protjerivanju iz Italije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙