FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 17. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 17. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

MUENCHEN - Najtrofejniji njemački nogometni klub Bayern i njegov veznjak, te njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger tužit će muenchenski dnevnik tz zbog objavljivanja vijesti kako je Schweinsteiger umiješan u skandal namještanja utakmica, rekao je manager Bayerna Uli Hoeness. Prema tz-u, u skandal namještanja utakmica su uz Schweinsteigera umiješana još dvojica nogometaša drugoligaša Muenchena 1860, Quido Lanzaat i Paul Agostino, a Hoeness je pisanje tog dnevnika opisao kao zlouporabu slobode tiska. Njemački izbornik Juergen Klinsmann je pak pisanje tz-a opisao kao neodgovorno.

EINDHOVEN - Rumunjska će sasvim sigurno imati svog predstavnika u polufinalu Kupa UEFA jer su danas na ždrijebanju u Nizozemskom Eidhovenu, kao jedan od četvrtfinalnih parova, izvučeni klubovi iz Bukurešta Rapid i Steaua. U tri preostala četvrtfinalna susreta igrat će: Sevilla - Zenit iz St Petersburga, Basel i Middlesbrough te Levski Sofia - Schalke O4. Prvi susreti igrat će se u četvrtak, 30. ožujka, a uzvrati za sedam

dana u četvrtak 6. travnja. Finale Kupa UEFA igrat će se 10. svibnja u Eindhovenu.

MOSKVA - Glavni ruski grad Moskva kandidirao se za domaćina finalne utakmice nogometne Lige prvaka 2008. ili 2009. godine.

"Moskovski gradonačelnik Jurij Lužkov potpisao je sve potrebne dokumente i oni su već predani UEFA-i. Mislim da je vrijeme da i Moskva bude domaćin finala najvećeg klupskog natjecanja", izjavio je predsjednik Ruskog nogometnog saveza Vitalij Mutko. Ukoliko Moskva dobije domaćinstvo finala Lige prvaka, utakmica bi se igrala na stadionu Lužniki kapaciteta 84,000. Ove godine finale će se igrati na Stade de Franceu u Parizu, a sljedeće na Olimpijskom stadionu u Ateni.

ZAGREB - Direktor Hrvatske plivačke reprezentacije Ivan Vravodić odredio je sedam plivača, koji će od 5. do 9. travnja u kineskom Šangaju nastupiti na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima. Boje naše zemlje branit će: Bruno Barbić (Medvešćak), Ante Cvitković (Jadran), Duje Draganja (Primorje CO) te Igor Čerensek, Mario Delač, Alexei Puninski i Vanja Rogulj svi iz Mladosti. Na put u Šangaj će i trener reprezentacije Micheal Bottom, fizioterapeut reprezentacije Stevo Kuric, te kao vođa puta glavni tajnik HPS-a .

AARE - Austrijanac, Benjamin Raich, koji je već osigurao Veliki kristalni globus, pobijedio je na današnjem posljednjem ovosezonskom velesalomu sezone u Švedskom Aareu. Na drugom mjestu je vodeći nakon prve vožnje Talijan Massimiliano Blardone sa zaostatkom od 94 stotinke sekunde, dok je treći Šveđanin Fredrik Nyberg sa zaostatkom od 1,02 sekunde. Da je Blardone uspio biti najbrži i nakon druge vožnje prestigao bi Raicha za jedan bod i osvojio mali kristalni globus za najboljeg veleslalomaša Svjetskog kupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙