FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potomac gradi pogon za proizvodnju košulja Croata u Novoj Gradišci

NOVA GRADIŠKA, , 15. ožujka 2006. (Hina) - Tvrtka Potomac, jedan odvodećih domaćih proizvođača kravata, marama i šalova, i vlasnik brandaCroata, u Novoj Gradiški će graditi novi pogon za proizvodnju košulja.
NOVA GRADIŠKA, , 15. ožujka 2006. (Hina) - Tvrtka Potomac, jedan od vodećih domaćih proizvođača kravata, marama i šalova, i vlasnik branda Croata, u Novoj Gradiški će graditi novi pogon za proizvodnju košulja.

Ugovor o uvjetima realizacije te investicije potpisali su u Novoj Gradiški gradonačelnik Josip Mikšić i član uprave Potomca Marijan Bušić.

Tvornica će se graditi u sklopu industrijskoga parka Nova Gradiška, a u prvoj fazi tvrtka Potomac planira u nju uložiti pet milijuna kuna i zaposliti 35 radnika.

Grad je u sklopu poticanja ulaganja u industrijski park investitorima osigurao zemljište i potrebnu infrastrukturu. Početak gradnje tvornice planiran je za rujan ove godine, a završetak na jesen 2007.

Marijan Bušić, član Uprave Potomca, ističe kako je Nova Gradiška odabrana za mjesto realizacije investicije nakon pozitivnih iskustava s pogonom za proizvodnju kravata i šalova u obližnjem Davoru. "Važno je i to što ovdje za takvu proizvodnju već postoji stručan i kvalitetan kadar", kazao je Bušić.

Gradonačelnik Nove Gradiške Josip Mikšić posebno značajnim smatra otvaranje novih radnih mjesta. Vjeruje i kako će gradnja tog pogona, prvoga u Industrijskom parku, biti poticajna i za druge investitore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙