FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Autobus Raya Charlesa doniran Umjetničkoj akademiji

ATLANTA, 18. veljače 2006. (Hina) - Autobus kojim je legendarni RayCharles putovao na turneje po Sjedinjenim Državama doniran jeameričkoj Umjetničkoj akademiji Atlanta's Morehouse College, čije jestudente pjevač za života financijski podupirao.
ATLANTA, 18. veljače 2006. (Hina) - Autobus kojim je legendarni Ray Charles putovao na turneje po Sjedinjenim Državama doniran je američkoj Umjetničkoj akademiji Atlanta's Morehouse College, čije je studente pjevač za života financijski podupirao.

Autobus, opremljen kuhinjom i sa četiri tv-prijamnika, poklonjen je Umjetničkoj akademiji koju pohađaju Afroamerikanci, objavio je BBC. Charles i njegov menadžer Joe Adams akademiji su donirali oko milijun dolara od kojih je u sklopu akademije izgrađen Performing Arts Center, a luksuzni donirani autobus poslužit će studentima za njihova putovanja.

"I ovom gestom može se ilustrirati odnos što ga je Ray uspostavio sa studentima Morehousea. Performing Arts Center koji će dobiti ime po Rayu, jednako kao i simbolika autobusa što će ga studenti koristiti, sigurno će im svima biti nadahnuće", rekao je dekan Akademije Walter Massey.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙