FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazil protiv Novog Zelanda

RIO DA JANEIRO, 16. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Prvi protivnikhrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, aktualnisvjetski prvak Brazil posljednju pripremnu utakmicu odigrat će 4.lipnja protiv Novog Zelanda.
RIO DA JANEIRO, 16. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Prvi protivnik hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, aktualni svjetski prvak Brazil posljednju pripremnu utakmicu odigrat će 4. lipnja protiv Novog Zelanda.

"Selecao" i "Kiviji" će utakmicu odigrati u Ženevi posljednjeg dana priprema za World Cup. Brazilska baza za vrijeme priprema bit će Weggis, na jezeru Luzern, 60-tak kilometara udaljen od Zuricha. Brazilci će u Švicarskoj boraviti od 22. svibnja do 4. lipnja, nakon čega će preseliti u Taunus, gradić 20 kilometara sjeverno od Frankfurta na Majni.

Za vrijeme švicarskih priprema peterostruki svjetski prvaci osim s Novim Zelandom, odigrat će još jednu utakmicu, no vodstvo Brazilskog nogometnog saveza (CAF) nije potvrdilo ime suparnika, niti termin odigravanja utakmice.

"Još uvijek nismo odredili drugog suparnika, dok smo Novi Zeland odabrali jer igra sličan nogomet kao i Australci," kazao je brazilski izbornik Carlos Alberto Parreira.

Brazil i New Zealand do sada su tek jednom igrali međusobno i to 1982. godine kada je Brazil slavio 4:0.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙