FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrija - Hrvatska 0-2 (šira verzija)

GRAZ/ZAGREB, 10. veljače 2006. (Hina) - Hrvatska teniska Davis Cupreprezentacija nakon prvoga dana dvoboja 1. kola Svjetske skupine vodiprotiv Austrije u Grazu sa 2-0. Nakon što je Mario Ančić uz puno mukeu prvom dvoboju svladao Juergena Melzera, Ivan Ljubičić je u drugomdvoboju uvjerljivo nadvisio Stefana Koubeka sa 6-2, 6-2, 6-4.
GRAZ/ZAGREB, 10. veljače 2006. (Hina) - Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija nakon prvoga dana dvoboja 1. kola Svjetske skupine vodi protiv Austrije u Grazu sa 2-0. Nakon što je Mario Ančić uz puno muke u prvom dvoboju svladao Juergena Melzera, Ivan Ljubičić je u drugom dvoboju uvjerljivo nadvisio Stefana Koubeka sa 6-2, 6-2, 6-4.

Mnogo lakše od očekivanja Ljubičić je za sat i 50 minuta igre donio Hrvatskoj drugi bod u dvoboju protiv Austrije. Iako je igrao protiv specijaliste za igru na zemljanoj podlozi Stefana Koubeka, razlika u kvaliteti je bila prevelika i "Ljubo" je autoritativno odveo meč do svoje pobjede.

U prva dva seta naš najbolji tenisač je po dva puta uzimao servis Koubeku, dok mu je u trećem setu dovoljan bio i jedan "break", dok Austrijanac niti jednom nije uspio oduzeti servis Ljubičiću iako je imao sedam prilika. Tijekom čitavog dvoboja činilo se kako Ljubičić igra točno onoliko koliko mu je potrebno za sigurnu pobjedu.

U subotu je u 14 sati na programu igra parova, a Hrvatska će se u slučaju pobjede plasirati u četvrtfinale gdje ju očekuje bolji iz susreta Argentina - Švedska u kojemu je nakon prvoga dana 2-0 za Argentinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙