FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stručni kolegij Petrove bolnice sutra će se očitovati o smrti dvaju pacijentica

ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Stručni kolegij Klinike za ženskebolesti i porode u Petrovoj sutra će razmotriti nalaze obdukcije iočitovati se o razlozima smrti dvaju žena koje su u toj bolnici umrleu srijedu u razmaku nekoliko sati, izjavio danas Hini ravnateljbolnice Ivan Kuvačić.
ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Stručni kolegij Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj sutra će razmotriti nalaze obdukcije i očitovati se o razlozima smrti dvaju žena koje su u toj bolnici umrle u srijedu u razmaku nekoliko sati, izjavio danas Hini ravnatelj bolnice Ivan Kuvačić.

Jedna od bolesnica bila je u terminalnoj fazi bolesti u Centru za onkologiju, dok je druga preminula nakon operacije od posljedica plućne embolije u jedinici intenzivne skrbi, dodao je Kuvačić.

Mediji su objavili da su pacijentice preminule u Petrovoj "pod sumnjivim okolnostima". U jučerašnjem Dnevniku HTV-a objavljeno je samo da su dvije pacijentice umrle nakon operacija, dok danas neki dnevni listovi pišu kako je jednu operaciju obavio liječnik koji je već ranije imao dvije velike stručne pogreške.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙