FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 9. veljače

ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 9. veljače.
ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 9. veljače.

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade RH, (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, u 13 sati).

ZAGREB - Zastupnici Hrvatskog sabora će u nastavku saborske sjednice pojedinačno raspravljati o nekoliko izvješća: o otklanjanju nepravilnosti po nalazima Državnog ureda za reviziju za 2003., o radu Državnog ureda za reviziju za 2005. i o aktivnostima na pripremi jedinstvenog popisa državne imovine te o obavljenim revizijama za 2004. godinu, s kojeg je skinuta oznaka državne tajne, a tiče se nabave za Ministarstvo obrane. Sabornici bi, prema dnevnom redu, trebali raspravljati i o Konačnom prijedlogu izmjena i dopuna zakona o socijalnoj skrbi, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, 9,30 sati).

ZAGREB - Na sjednici zagrebačkog Gradskog poglavarstva bit će, uz ostalo, riječi i o amandmanima na izmjene Generalnog urbanističkog plana Zagreba i financijskoj potpori za uređenje velike dvorane Vatroslav Lisinski, (Trg S. Radića 1, dvorana 372, u 11 sati).

VUKOVAR - Tribina na temu "Edukacija sudaca" održat će se u Klubu sudaca Vukovar, a na tribini će sudjelovati predsjednik Vrhovnog suda RH Branko Hrvatin i zamjenica Ana Garačić, predsjednik Građanskog odjela Vrhovnog suda Ivo Grbin i sudac Vrhovnog suda Jakob Miletić, (prostorije Kluba sudaca Vukovar, Ulica J.J. Strossmayera 9, u 18 sati).

ZAGREB - Okrugli stol pod nazivom "Dokumentiranje zbivanja u Domovinskom ratu" organizira u Novinarskom domu "Documenta - Centar za suočavanje s prošlošću" kojeg vodi Vesna Teršelič s ciljem povezivanja i suradnje svih koji djeluju na tom području, (Perkovčeva 2, u 11 sati).

OSIJEK - Konferenciju za novinare upriličuje osječki HNS-a na temu "Gdje je 1,5 milijardi kuna za Osijek", (prostorije HNS-a, Kapucinske ul. 26, u 9,30 sati).

OSIJEK - Sekcija za poljoprivredu HDSSB-a će na konferenciji za novinare govoriti o poticajima u poljoprivredi, proljetnoj sjetvi i prijedlogu poticaja u 2006., (prostorije HDSSB-a, Gundulićeva ul.5, u 13 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Umjetnička baština Zadra" Ive Petriciolija bit će u palači Matice hrvatske, (Strossmayerov trg 4, u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje prvog broja časopisa "Croatica et Slavica Iadertina" Odjela za kroatistiku i slavistiku Sveučilišta u Zadru bit će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, u 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙