FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dioničarima Tesle isplata zbog smanjenja temeljnog kapitala

ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Tvrtka Ericsson Nikola Tesla isplatitće dioničarima razliku nastalu smanjenjem temeljnog kapitala društva,u ukupnom iznosu od 133,16 milijuna kuna, navodi se u objavi te tvrtkekoju prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Tvrtka Ericsson Nikola Tesla isplatit će dioničarima razliku nastalu smanjenjem temeljnog kapitala društva, u ukupnom iznosu od 133,16 milijuna kuna, navodi se u objavi te tvrtke koju prenosi Zagrebačka burza.

Isplata će se obaviti sukladno odluci Glavne skupštine Tesle iz svibnja prošle godine o smanjenju temeljnog kapitala i to smanjenjem nominalnog iznosa dionica za 100 kuna po dionici, odnosno nominalna je vrijednost dionice prepolovljena.

Nova nominalna vrijednost dionica Ericssona Nikole Tesle je 100 kuna (prije smanjenja bila je 200 kuna), a temeljni kapital smanjen je sa 266,33 milijuna kuna, na 133,16 milijuna.

Tvrtka trenutno ima nešto više od 4 tisuća dioničara.

Isplata temeljem tog smanjenja dioničarima će uslijediti 15. veljače 2006. godine, kaže se u priopćenju dodajući da pravo na isplatu imaju svi dioničari koji su 5. svibnja 2005. godine imali na računu vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji upisane Tesline dionice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙