FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Benkovac: jedna osoba poginula, jedna teško ozlijeđena

ZADAR, 3. veljače 2006. (Hina) - Jedna je osoba smrtno stradala, adruga teško ozlijeđena u prometnoj nesreći što se danas dogodila u12,55 sati na autocesti Zagreb - Split na dionici od Pirovca doBenkovca kod mjesta Bile Vlake.
ZADAR, 3. veljače 2006. (Hina) - Jedna je osoba smrtno stradala, a druga teško ozlijeđena u prometnoj nesreći što se danas dogodila u 12,55 sati na autocesti Zagreb - Split na dionici od Pirovca do Benkovca kod mjesta Bile Vlake.

Vozač osobnog automobila BMW karavana njemačkih registracijskih oznaka je, vozeći se iz smjera Splita prema Zagrebu, zbog neprilagođene brzine udario u zaštitnu ogradu i sletio s kolnika, pri čemu se automobil zapalio. Vozač, talijanski državljanin, ispao je iz automobila, teško se ozlijedivši, te je prevezen u zadarsku Opću bolnicu, a suputnik je izgorio zajedno s automobilom.

U zadarskoj Policijskoj upravi nemaju podatke o smrtno stradalu putniku i još se utvrđuje je li riječ o ženi ili muškarcu, premda postoje neke naznake da je riječ o hrvatskom državljaninu, kažu u PU.

Nakon kraćeg zastoja promet tom dionicom autoceste je uspostavljen, doznaje se od policije koja dodaje da se očevidom, koji je u tijeku, utvrđuju okolnosti te teške prometne nesreće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙