FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tenis: Clijsters nudi po bocu šampanjca u Antwerpenu

BRUXELLES, 1. veljače 2006. (Hina/AFP) - Iako zbog ozljede gležnja nećeigrati na WTA turniru u Antwerpenu od 13. do 19. veljače, belgijskatenisačica Kim Clijsters ipak je odlučila proslaviti sadašnje prvomjesto na WTA ljestvici na originalan način- prvog dana turnira ćesvakom od gledatelja ponuditi bocu šampanjca.
BRUXELLES, 1. veljače 2006. (Hina/AFP) - Iako zbog ozljede gležnja neće igrati na WTA turniru u Antwerpenu od 13. do 19. veljače, belgijska tenisačica Kim Clijsters ipak je odlučila proslaviti sadašnje prvo mjesto na WTA ljestvici na originalan način- prvog dana turnira će svakom od gledatelja ponuditi bocu šampanjca.

Antwerpen je 100 kilometara udaljen od njezina rodnoga Breea, a sportska dvorana prima 10.000 mjesta i za očekivati je da će upravo toliki biti i gledatelja, pa i poklonjenih boca šampanjca. Belgijski mediji spekuliraju da svaka boca stoji oko 25 eura, pa bi iznos poklona bio oko 250.000 eura.

Clijsters je za polufinale Australian Opena zaradila 187.000 eura, ali ju je ozljeda gležnja u dvoboju sa Amelie Mauresmo koštala i dvomjesečne stanke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙