FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 1. veljače

ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za 1.veljače siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za 1. veljače siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Sjednica Hrvatskoga sabora. U nastavku 18. sjednice zastupnici će završiti raspravu o Vladinu prijedlogu izmjena Zakona o izboru članova predstavničkih tijela lokalne i područne samouprave započetu prošli tjedan. Kako bi spriječila manipulaciju unaprijed potpisanim vijećničkim ostavkama, Vlada predlaže da se takve ostavke moraju urudžbirati najkasnije 24 sata prije početka sjednice predstavničkoga tijela, a urudžbiranu ostavku vijećnik bi mogao povući do same sjednice. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Velika vijećnica, Trg sv. Marka 6)

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader susrest će se s predstavnicima sindikalnih središnjica. Nakon sastanka moguće su izjave za medije. (11 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2)

ZAGREB - Konferencija za novinare Transparency Internationala Hrvatska (TIH) na kojoj će biti predstavljeni glavni nalazi iz Globalnoga korupcijskog izvješća Transparency Internationala za ovu godinu . U izvješću je posebnom obrađen utjecaj korupcije na zdravstvo i izneseni su podatci za 45 zemalja širom svijeta. (11 sati, prostorije TIH-a, Mrazovićeva 9)

ZAGREB - Pregovori o zatočenim i nestalim osobama između Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale i Komisije Vijeća ministara Srbije i Crne Gore. Riječ je o dvodnevnom sastanku koji se održava na poziv Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale, a otvorit će ga potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. (12 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2)

ZAGREB - Sjednica Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara pod predsjedanjem ministra kulture Bože Biškupića. Na sjednici će se razgovarati o prijedlogu programu i prijedlogu financijskoga plana 57. dubrovačkih ljetnih igara. (13 sati, Ministarstvo kulture, Runjaninova 2)

ZAGREB - Dvoboji 1. kola na 323.250 eura vrijednom ATP turniru tenisača u Zagrebu između Ivana Ljubičića i Britanca Andyja Murraya (16.15 sati), te Ive Karlovića i Nijemca Rainera Schuettlera (nakon dvoboja Ljubičić - Murray)

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙