FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hermann Maier pobjednik spusta u Garmischu

GARMISCH-PARTENKIRCHEN , 28. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Austrijskiskijaš 33-godišnji Hermann Maier pobjednik je današnjeg spustaSvjetskog kupa u Garmisch-Partenkirchenu.
GARMISCH-PARTENKIRCHEN , 28. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Austrijski skijaš 33-godišnji Hermann Maier pobjednik je današnjeg spusta Svjetskog kupa u Garmisch-Partenkirchenu.

Nepuna dva tjedna prije početka ZOI u Torinu "Herminator" je u odličnoj formi. Prošlog vikenda slavio je u super-G u Kitzbuehelu. Maieru je ovo 53. pobjeda u Svjetskom kupu, a 15. u spustu.

Na vječnoj listi najboljih skijaša u povijesti Maier se nalazi na drugom mjestu, iza legendarnog Ingemara Stenmarka, koji je ostvario 86 pobjeda u Svjetskom kupu.

Austrijsku dominaciju u današnjem spustu upotpunili su Klaus Kroell (+0,27) i Andreas Buder (+0,28), koji su osvojili drugo i treće mjesto.

Vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa Austrijanac Benjamin Raich nije završio današnju utrku, dok je Amerikanac Bode Miller odlučio preskočiti Garmisch kako bi se što bolje pripremio za ZOI u Torinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙