FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatečen s 22 kg prstaca i ronilačkom opremom

ROVINJ,27. siječnja 2006.(Hina) - Nakon duže potjere djelatniciistarske policije u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Sošićinedaleko od Rovinja uspjeli su uhititi 33-godišnjeg A. M. iz Raklja,djelatnika pulske Lučke kapetanije, s dvjema plastičnim vrećama, ukojima je bilo 22 kilograma prstaca i ronilačka oprema.
ROVINJ,27. siječnja 2006.(Hina) - Nakon duže potjere djelatnici istarske policije u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Sošići nedaleko od Rovinja uspjeli su uhititi 33-godišnjeg A. M. iz Raklja, djelatnika pulske Lučke kapetanije, s dvjema plastičnim vrećama, u kojima je bilo 22 kilograma prstaca i ronilačka oprema.

Kako je na tiskovnoj konferenciji PU Istarske rekao glasnogovornik Robert Pavleković, A. M. je izjurio iz automobila citroena C4 i bježeći pred policijskom potjerom bacio je plastične vreće jer su mu bile preteške, međutim policija ga je ipak uspjela stići. Uz sredstva prisile uhićen je i priveden u rovinjsku policijsku postaju.

Vozač će biti prijavljen zbog nedopuštene trgovine i prekršaja Zakona o morskom ribarstvu te Zakona o zaštiti prirode. On je sinoć priveden u istražni centar Županijskog suda u Puli, a nakon što je saslušan, pušten je na slobodu.

Djelatnici policije, provjeravajući registracijsku oznaku vozila, utvrdili su kako Prekršajni sud u Poreču A.M.-a traži zbog protuzakonitog ribolova. Druga osoba koja je bila s njim u vozilu nije pronađena i za njom policija traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙