FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivica Kostelić nije obnovio ozljedu, bol u tetivi je reakcija na zaleđenu stazu

ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Bivši svjetski prvak u slalomuIvica Kostelić nije obnovio ozljedu desnog koljena na jučerašnjojutrci u Schladmingu, doznaje se danas od glasnogovornika Hrvatskogskijaškog saveza Ozrena Muellera.
ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Bivši svjetski prvak u slalomu Ivica Kostelić nije obnovio ozljedu desnog koljena na jučerašnjoj utrci u Schladmingu, doznaje se danas od glasnogovornika Hrvatskog skijaškog saveza Ozrena Muellera.

Jučerašnji noćni slalom nije bio sretan za Ivicu Kostelića, koji je imao ogroman zaostatak u prvom laufu (+2,59) i nije uspio ući u drugu vožnju. Nakon utrke požalio se na bol u tetivi desnog koljena.

Glasnogovornik Skijaškog saveza napominje da je bol u tetivi koljena reakcija na iznimno tešku stazu, koja je bila zaleđena. Ivica se danas bolje osjećao, no budući da još nije trenirao teško je reći kako će koljeno reagirati pri opterećenju. U stožeru hrvatske reprezentacije vjeruju da će sve biti u redu.

Ivica je jučer otputovao u Cortinu d'Ampezzo, gdje će praviti društvo sestri Janici, koja ovog vikenda vozi spust, super-G i veleslalom. U Cortini bi trebao biti do nedjelje, a onda će otputovati u Chamonix, gdje se 3. veljače vozi super-kombinacija. Nakon nastupa u Chamonixu Ivica bi trebao otići na kraći oporavak u Selce, a potom slijede završne pripreme za ZOI u Torinu.

Ivica Kostelić ove sezone nikako ne uspijeva doći u formu kad je u pitanju slalom. Ima tek dva vrijedna rezulta, bio je sedmi u Madonni di Campiglio i Beaver Creeku. Tri puta nije završio utrku, u Kitzbuehelu je bio 17., a u Kranjskoj Gori 28.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙