FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tjedna najava - Opći servis Hrvatska - od 23. do 29. siječnja

ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Tjednu najavudogađaja Općeg servisa Hrvatska, od 23. do 29. siječnja, uz napomenuda može doći do promjena.
ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo Tjednu najavu događaja Općeg servisa Hrvatska, od 23. do 29. siječnja, uz napomenu da može doći do promjena.

Ponedjeljak, 23. siječnja

---------------------------------------

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader bit će nazočan sastanku u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva na kojemu će biti analiziran dosadašnji tijek pregovora i priprema za bilateralni screening u poljoprivredi (izjave nakon sastanka u 13.30 sati).

ZAGREB - U Hrvatskom saboru sjednice će održati Klub zastupnika HSS-a (12 sati) i Klub zastupnika SDP-a (17 sati).

ZADAR - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta predsjedat će sjednici Otočkog vijeća, na kojemu će biti govora o prijedlogu zakona u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu (11 sati, hotel Kolovare).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade Damir Polančec sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge sindikata (HUS) s kojima će razgovarati o restrukturiranju i privatizaciji crne metalurgije, hrvatske brodogradnje itd. (9 sati, Trg Petra Krešimira 4.)

ZAGREB - U Središnjem državnom uredu za upravu održat će se radionica "Decentralizacija i pružanje javnih usluga" na kojoj će u ime Vlade sudjelovati potpredsjednica Jadranka Kosor" ( 8,30 sati, Maksimirska 63).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare u Domu za djecu Zagreb u Nazorovoj bit će govora o tekućim problemima, a predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković uručit će donaciju od 100 tisuća kuna (10,30 sati, Nazorova 49).

ŠIBENIK - Konferenciju za novinare održat će grupacija Šibenski prijevoznici" o temi privatizacije "Promala" (10 sati).

SPLIT - Koordinacija za obranu otočnih interesa srednjedalmatinskih otoka održat će prvi radni sastanak (11 sati).

ZAGREB - U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se koncert gudačkog kvarteta Juilliard (19,30 sati).

Utorak, 24. siječnja

------------------------------

ZAGREB - Uoči saborskog zasjedanja sjednice će održat i radna tijela - Klub zastupnika HNS-a (11 sati), Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša (11 sati), Odbor za informiranje, informatizaciju i medije (12 sati), Odbor za zakonodavstvo (12 sati), Odbor za financije i državni proračun (14 sati), Odbor za turizam (14 sati), Odbor za ravnopravnost spolova (14 sati), Odbor za useljeništvo (14 sati), Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (15 sati), Odbor za pravosuđe (15 sati), Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (16 sati), Mandatno-imunitetno povjerenstvo (16 sati) i Klub zastupnika HDZ-a (18 sati).

ZAGREB - Izdavačka kuća Durieux predstavit će u Židovskoj općini knjigu Steve Juliusa "Ni crven ni mrtav" (19 sati, Palmotićeva 16).

ZAGREB - Školska knjiga predstavit će knjigu "Ljudevit Farkaš Vukotinović" autora Josipa Balabanića (12 sati, Masarykova 28).

ZAGREB - Hrvatska glazbena mladež predstavit će Projekt za mladu publiku, učenike osnovnih i srednjih škola "Mozart forever" (11 sati, KD Vatroslav Lisinski).

ZAGREB - Forum za slobodu odgoja predstavit će knjigu Igora Buniča "Partijsko zlato" u Novinarskom domu (12 sati, Perkovčeva 2).

Srijeda, 25. siječnja

----------------------------------

ZAGREB - Početak 18. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Markov trg). Sjednicu će održati Odbor za pomorstvo, promet i veze (13,30).

ZAGREB - Hrvatska udruga gluhoslijepih osoba "Dodir" održat će konferenciju za novinare u povodu osvajanja prve nagrade za najbolju praksu u osiguravanju službi potpore osobama s invaliditetom na području jugoistočne Europe koju joj je dodijelila organizacija Hendicap international ( 12 sati, hotel Panorama).

ZAGREB - U Zagrebačkom kazalištu mladih održat će se konferencija za novinare u povodu gostovanja Teatra metastasio iz Prata s predstavom "Životinje u magli" Paola Magellia (12 sati).

ZAGREB - Izdavačka kuća Disput i Francuski institut u Zagreb predstavit će knjigu Clauda Hagegea "Zaustaviti izumiranje jezika" (18 sati, Madijateka francuskog instituta, Preradovićeva 5).

ZAGREB - Odjel za povijest Matice hrvatske predstavit će knjigu Hrvoja Kačića "U službi domovine" (12 sati, Strossmayerov trg 4).

ZAGREB - Školska knjiga predstavit će knjigu Vesne Ivanović "Hrvati u bosanskohercegovačkom društvu" (12 sati, Masarykova 28).

ZAGREB - Koncertna direkcija Zagreb održat će konferenciju za novinare u povodu gostovanja Bečke državne opere i Bečke filharmonije (12 sati).

Četvrtak, 26. siječnja

----------------------------------

ZAGREB - Nastavak 18. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati).

ZAGREB - HAZU će obilježiti osamdesetu godišnjicu smrti akademika Dane Grubera i predstavit će obnovljeno izdanje njegove knjige "Povijest Istre" (12 sati, Zrinski trg 11).

ZAGREB - "Vukovarska pasija i Križni put", naziv je igrano-dokumentarnog filma Mire Međimurca i Eduarda Galića koji će biti prikazan na tribini "Hrvatsko slovo uživo" (19 sati, Hrvatske bratske zajednice bb).

ZAGREB - U auditoriju Židovske općine bit će predstavljena makedonsko-hrvatska udruga za promicanje kulturnih vrijednosti i veza "Spectrum" (18 sati, Palomotićeva 16).

ZAGREB -U Auli Učiteljske akademije bit će predstavljena knjiga Ivana Jurišića "Hrvatska od 7. stoljeća do Vijeća Europe" te otvorena izložba ilustracija iz knjige (18 sati, Savska 77).

Petak, 27. siječnja

-----------------------------

ZAGREB - Nastavak 18. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati).

ZAGREB - U Hrvatskoj odvjetničkoj komori bit će predstavljen roman Josipa Špehara "Prelet vrane" (19 sati, Koturaška 53).

Subota, 28. siječnja

-----------------------------------

Nema najavljenih događaja.

Nedjelja, 29. siječnja

-----------------------------------

Nema najavljenih događaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙