FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 20. siječnja

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za petak, 20. siječnja.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za petak, 20. siječnja.

VIROVITICA - Otvorenje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede "VIROEXPO 2006, na kojem će sudjelovati 354 izlagača iz 11 zemalja, zemlja partner je Rusija, a trajati će do 22. siječnja. Očekuje se, među ostalim, i obraćanje predsjednika hrvatske Vlade Ive Sanadera (početak programa u 11 sati)

ZAGREB - Na tradicionalnom domjenku Hrvatske odvjetničke komore povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, uz najviše predstavnike državne vlasti, pravosudnih tijela i strukovnih udruga Hrvatske, očekuje i se dolazak hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića (HOK, Koturaška 53/II u 13 sati)

POŽEGA - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt posjetit će požeški općinski sud i, među ostalim, obići novouređene prostorije zemljišnoknjižnog odjela i arhivu zemljišnoknjižnih predmeta (u 10 sati), u Županijskom sudu ministrica pravosuđa će održati sastanak s predsjednicima pravosudnih tijela u Požegi, a s s gradonačelnikom Pleternice Franjom Lucićem potpisat će sporazum o sufinanciranju projekta obnove zemljišnih knjiga. Ministrica pravosuđa održat će tiskovnu konferenciju (Općinski sud, Svetog Florijana 2 u 11,30 sati)

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin i Ravnatelj policije Marijan Benko primit će u službeni posjet izaslanstvo Ministarstvo unutarnjih poslova Slobodne Države Bavarske, predvođeno državnim ministrom Guentherom Becksteinom. Održat će radni sastanak izaslanstava u prostorijama Ravnateljstva policije, a predviđen je i obilazak Centra za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić". Predviđeno je kratko obraćanje predstavnicima medija (Ravnateljstvo policije, Ilica 335 u 10,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare o temama završnog dijela nadbiskupijskog savjetovanja u pripremi Druge sinode zagrebačke nadbiskupije na kojoj će, među ostalim, sudjelovati i zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić (Nadbiskupski duhovni stol, Branjugova 1 u 11 sati)

ZAGREB - Tiskovna konferencija Hrvatskog društva političkog zatvorenika o temi : Rezolucija osude komunizma i njegovih zločina na dnevnom redu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe (HDPZ, Vojnovićeva 15 u 11 sati)

RIJEKA - Konferencija za novinstvo Sindikata lučkih radnika Trajektne luke Split na kojoj će biti iznijete dodatne informacije uz popratne materijale vezane uz dug "Jadrolinije" Trajektnoj luci Split kao i o prosvjednom skupu ispred sjedišta riječke tvrtke održanog 19. siječnja tim povodom (hotel "Bonavia" u 9,30 sati)

ZAGREB - Predstavljanje prvog registra kulturnih dobara Republike Hrvatske. Riječ je o prvoj u nizu publikacija u kojoj su na jednom mjestu predstavljena sva nepokretna kulturna dobra s Liste preventivno zaštićenih kulturnih dobara upisanih u Registar (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2 u 12 sati)

ZAGREB - Premijera HNK dviju opernih jednočinki Cavalleria rusticana i Pagliacci (HNK, Trg maršala Tita 4 u 19,30 sati)

ZAGREB - Otvorenje izložbe Mejre Mujičić, Galerija PM (HDLU) (Trg žrtava fašizma bb u 19 sati)

Dežurni urednici na Desku:

ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙