FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradac: 18-godišnjak pronađen mrtav u provaliji

SPLIT,19. siječnja 2006.(Hina) - U provaliji uz Jadransku magistralu -D8 u mjestu Gradcu, na Makarskom primorju, pronađeno je oko 15 satitijelo 18-godišnjaka čiji uzrok smrti još nije utvrđen, potvrdila jeglasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.
SPLIT,19. siječnja 2006.(Hina) - U provaliji uz Jadransku magistralu - D8 u mjestu Gradcu, na Makarskom primorju, pronađeno je oko 15 sati tijelo 18-godišnjaka čiji uzrok smrti još nije utvrđen, potvrdila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o B. M. (18) iz Gradca.

Očevid je prekinut zbog mraka i bit će nastavljen ujutro.

U policiji nisu mogli potvrditi informaciju da su na tijelu zamijećene ubodne rane od noža, ali su pronađene mrlje od krvi. Tijelo je pronađeno u provaliji u krugu 120 metara od škole u Gradcu uz samu cestu, pa se ne isključuje mogućnost da je smrt nastupila zbog pada, odnosno nesretnim slučajem. No, moguće je i da je riječ o samoubojstvu ili ubojstvu.

Mladićevo je tijelo prevezeno na Odjel za patologiju splitske Kliničke bolnice gdje će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

Očevid obavlja istražni sudac Županijskog suda u Splitu. Mjesto događaja osigurava policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙