FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulusoy prvi čovjek turskog nogometa

ISTANBUL, 19. siječnja 2006. (Hina/STA) - Ankar Haluk Ulusoy izabran jeza novog predsjednika Turskog nogometnog saveza. Ulusoy je na novojfunkciji naslijedio Levanta Bicakcia, koji se nije niti kandidirao zanovi mandat.
ISTANBUL, 19. siječnja 2006. (Hina/STA) - Ankar Haluk Ulusoy izabran je za novog predsjednika Turskog nogometnog saveza. Ulusoy je na novoj funkciji naslijedio Levanta Bicakcia, koji se nije niti kandidirao za novi mandat.

Novi predsjednik izabran je dva mjeseca nakon velikog skandala koji se dogodio u Istanbulu nakon uzvratne utakmice sa Švicarskom u dodatnim kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Nakon što su Švicarci izborili plasman u Njemačku, nekoliko turskih igrača, dužnosnika i pripadnika osiguranja napalo je suparničke igrače u tunelu stadiona. Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pokrenula je istragu najavivši oštre kazne za izgrednike, a okončanje istrage očekuje se u veljači.

Izgredi u Istanbulu podijelili su tursku javnost. Jedini su osuđivali vodstvo Saveza što je priznalo krivnju i pomoglo FIFA-i u istrazi, dok su drugi zatražili oštre kazne za izgrednike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙