FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri osobe osumnjičene za krijumčarenje cigareta na osječkom području

OSIJEK,19. siječnja 2006.(Hina) - Djelatnici osječko-baranjskePolicijske uprave podnijet će kaznene i prekršajne prijave protivtriju osoba iz Osijeka, Bilja i Donjeg Miholjca, u čijim su domovimajučer pronašli više od 1700 kutija raznih marka cigareta, izvijestilaje danas policija.
OSIJEK,19. siječnja 2006.(Hina) - Djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave podnijet će kaznene i prekršajne prijave protiv triju osoba iz Osijeka, Bilja i Donjeg Miholjca, u čijim su domovima jučer pronašli više od 1700 kutija raznih marka cigareta, izvijestila je danas policija.

U tijeku jučerašnje pretrage doma i drugih prostorija te osobnih automobila 25-godišnjeg Osječanina i 30-godišnjeg Biljanina pronađeno je 1527 kutija raznih marka cigareta, s markicom Ministarstva financija, namijenjenih izvozu.

Protiv dvojice osumnjičenika bit će podnesene kaznene prijave za nedopuštenu trgovinu i prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o posebnom porezu na duhanske prerađevine.

Pretragom doma i drugih prostorija 50-godišnjaka iz Donjeg Miholjca pronađeno je 250 kutija raznih marka cigareta, sa zaštitnim markicama hrvatskog i makedonskog ministarstva financija, namijenjenih izvozu. Protiv 50-godišnjaka također će biti podnesena kaznena i prekršajna prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙