FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skijaški skokovi: Norvežanka otvara Planicu 2006.

LJUBLJANA,18. siječnja(Hina) - Norvežanka Anette Sagen (21) mogla binastupiti kao prednatjecateljica na ovogodišnjem finalu Svjetskog kupau skijaškim skokovima na slovenskoj Planici polovicom ožujka.
LJUBLJANA,18. siječnja(Hina) - Norvežanka Anette Sagen (21) mogla bi nastupiti kao prednatjecateljica na ovogodišnjem finalu Svjetskog kupa u skijaškim skokovima na slovenskoj Planici polovicom ožujka.

Tomi Trbovc iz Organizacijskog odbora Planice rekao je za ljubljansko "Delo" da bi nakon presedana učinjenog u Kulmu kada je skakala Daniele Iraschko odgovorni u Međunarodnom skijaškom savezu (FIS) to sada trebali dopustiti i Norvežanki koja želi skakati na jednoj od najvećih skakaonica.

"Od odgovornih u FIS-u pokušat ćemo dobiti zeleno svjetlo da izuzetna sportašica poput Anette nastupi kao prednatjecateljica", rekao je Trbovc.

"Već tri godine pokušavam dobiti dopuštanje da kao prednatjecateljica skočim na Planici", rekla je Sagen koja dosadašnje odbijanje FIS-a i njihovo tumačenje nespremnošću i neiskustvom skakačica za letove na velikim skakaonicama ne prihvaća i tvrdi da je riječ o diskriminaciji žena u odnosu na jači spol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙