FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Dopuna najave fotografija za srijedu, 18. siječnja

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja zasrijedu, 18. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Dopuna najave važnijih događaja za srijedu, 18. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - BARBAN - Plinacro i INA svečano će obilježiti početak radova na plinovodu Pula-Karlovac, čija je vrijednost ukupno oko 90 milijuna eura, te podmorskom plinovodu Ivana K-Pula, čija je vrijednost oko 45 milijuna dolara. Završetak radova očekuje se na jesen, odnosno prije početka zimske sezone, a time će se omogućiti da se plin s hrvatskih plinskih polja u sjevernom Jadranu transportira izravno na kopno, a ne kao do sada preko Italije i Slovenije. Svečanosti otvaranja radova u istarskom mjestu Barban bit će nazočni i premijer Ivo Sanader, koji će radove i proglasiti otvorenim, istarski župan Ivan Jakovčić te predsjednici uprava Ine i Plinacro-a Tomislav Dragičević i Branko Radošević, (12 sati, Barban).

STRASBOURG - Predsjedavajući EU, austrijski kancelar Wolfgang Schuessel, zastupnicima Europskog parlamenta predstavit će odrednice austrijske politike tijekom njezinog predsjedanja EU.

KAIRO - Posjet njemačkog ministra vanjskih poslova Franka Waltera Steinemeira. On će nakon Egipta krenuti na turneju po Bliskom istoku koja će obuhvatiti Izrael, palestinske teritorije i Jordan.

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel će primiti francuskog premijera Dominiquea de Villepina. Merkel i De Villepin će razgovarati o njemačko-francuskim odnosima i europskim pitanjima, a francuski će premijer održati i predavanje o budućnosti Europe.

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne: Uroš Andrić

poslije podne: Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙