FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici mokri ili vlažni, moguća poledica

ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Kolnici su vlažni ili mokri u većemdijelu Hrvatske, a zbog niskih temperatura moguća je poledica nacestama u gorju, te na mostovima, vijaduktima, nadvožnjacima, kao ikroz usjeke i preko prijevoja, izvijestio je popodne u 15,45 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Kolnici su vlažni ili mokri u većem dijelu Hrvatske, a zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u gorju, te na mostovima, vijaduktima, nadvožnjacima, kao i kroz usjeke i preko prijevoja, izvijestio je popodne u 15,45 sati Hrvatski auto-klub.

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od Gospića do tunela Sv. Rok, zbog skliskog kolnika brzina vožnje ograničena je na 80 kilometara na sat.

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Oštrovice do tunela Tuhobić, magla smanjuje vidljivost na 100 do 200 metara, a na dionici Orehovica-čvor Delnice je raskvašen i ugažen snijeg.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim dionicama cesta:

- dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Bosiljeva,

- županijska cesta (ŽC) Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica,

- ŽC Gornje Jelenje-Oštrovica,

- ŽC Rupa-Saršani-Pašac-Čavli,

- Kupjak-Delnice,

- D8 Matulji-Rupa,

- D3 Zdihovo-Kupjak,

- D501 Oštrovica-Meja i

- D42 Saborsko-Poljanak-Selište,

- te na dijelu cesta s područja Rijeke, Buzeta i Ćićarije.

Na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak pojačan je promet teretnih vozila na izlasku iz Hrvatske, te su moguća čekanja.

U prometu osobnih vozila nema zastoja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙