FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australian Open: Pobjede Ljubičića, Ančića i Šprem

MELBOURNE/ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski tenisači IvanLjubičić, Mario Ančić i Karolina Šprem uspješno su preskočili prveprepreke na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.
MELBOURNE/ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski tenisači Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Karolina Šprem uspješno su preskočili prve prepreke na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.

Prvi hrvatski reket Ivan Ljubičić pobijedio je australskog tenisača, koji je na turniru nastupio s pozivnicom, Chrisa Guccionea 7:6 (5), 6:4, 7:6 (3). Ljubo je do sada tek jednom prošao prvo kolo u "Down Under" i to 2002. godine kada je ispao u trećem kolu. Idući protivnik bit će mu Nijemac Philipp Kohlschreiber, koji je pobijedio Čeha Lukasa Dlouhya 7:5, 6:2, 6:4

Mario Ančić je u dvoboju protiv Argentinca Agustina Calleria slavio sa 6:4, 4:6, 6:3, 6:4. Meč je trajao skoro tri sasta, no Mario je na koncu uspio slomiti otpor Argentinca. U drugom kolu Ančić će igrati protiv Čeha Jana Hernycha, koji je u prvom kolu svladao Španjolca Vicentea.

Najuvjerljivija je bila Karolina Šprem koja je u dvoboju s Ukrajinkom Alonom Bondarenko, 82. tenisačicom svijeta i prošlotjednom četvrtfinalisticom Hobarta, ispustila šest gemova, pa je Šprem pobijedila sa 6:4, 6:2. U drugom kolu Šprem će odmjeriti snage s prvom nositeljicom Lindsay Davenport, koja je u prvom kolu sa 6:2 i 6:1 porazila Australku Casey Dellacquu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙