FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 13. siječnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 13. siječnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Na temelju izvještaja o beskućničkoj populaciji objavljenom u četvrtak, gradonačelnik Los Angelesa proglasio je svoj grad "beskućničkom prijestolnicom" Sjedinjenih Država. Izvještaj uprave za beskućnike Los Angelesa pokazuje da je u drugome američkom gradu u 2005. bilo 82.291 beskućnika, od toga 48.103 u užem dijelu grada. Ta procjena prvi je pokušaj da se prikupe detaljni podaci o beskućnicima. Studija je pokazala da je u Kaliforniji 195.367 beskućnika, što je najviše u Sjedinjenim Državama. Njih 46 posto locirano je u okrugu Los Angelesa, što znači da je jedna od 110 osoba u tome okrugu barem jednu noć bila beskućnik.

LJUBLJANA - Socijalno depresivni navod jednog pedijatra starije generacije da ljudi zbog straha od gubitka posla ne žele imati djecu proglašen je u Sloveniji izjavom godine u tradicionalnoj anketi koju svake godine organizira mariborski dnevni list "Večer". Pedijatru dr. Kurtu Kancleru u četvrtak je u Mariboru glavna urednica "Večera" Darja Verbič na svečanosti predala prigodnu skulpturu za najoriginalniju i najiskreniju izjavu u 2005. godini pod nazivom "Bob godine". "Propala su sva velika poduzeća koja su nekoć odlično radila. Nema skoro nikoga tko među onima koji su bez posla nema rođake, znance i prijatelje. Tko bi još želio rađati djecu u ovom svijetu straha?", izjava je koju su nagradili čitatelji mariborskog lista.

LONDON - Britanska manekenka i glumica, 40-godišnja Liz Hurley osvrnula se na glasine da će se njezin nekadašnji ljubavnik, glumac Hugh Grant, vjenčati s Jemimom Khan, bivšom suprugom pakistanskog političara i nekadašnjeg igrača cricketa Imrana Khana. Hurley, koja je bila u vezi s Grantom 13 godina, a razišli su se 2000. godine, rekla je da glumac i Khan ne planiraju vjenčanje. "Mislim da bih znala da planira vjenčanje, a znam da ne planira", rekla je ona časopisu Grazia. Elizabeth Hurley odbacila je i glasine da se ona sama kani vjenčati sa svojim pratiteljem, indijskim milijunašem Arunom Nayarom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙