FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nemšić preuzima mjesto predsjednika Uprave Telekoma Austria

ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Novi predsjednik Uprave TelekomAustria Grupe od 24. svibnja bit će Boris Nemšić, koji će istodobnoostati i na mjestu predsjednika Uprave mobilkoma, objavljeno je danasiz Telekom Austria Grupe.
ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Novi predsjednik Uprave Telekom Austria Grupe od 24. svibnja bit će Boris Nemšić, koji će istodobno ostati i na mjestu predsjednika Uprave mobilkoma, objavljeno je danas iz Telekom Austria Grupe.

Sadašnji predsjednik TA Heinz Sundta napustit će na vlastiti zahtjev tu funkciju nakon godišnje skupštine 2006. godine, koja će se održati 23. svibnja, ali će, kako ja objavljeno, i dalje sudjelovati kao konzultant u širenju tvrtke na području Srbije.

Nadzorni odbor TA prihvatio je Sundtovu odluku. Pod njegovim je vodstvom tvrtka postala moderan i uspješan igrač na tržištu te važan faktor na austrijskoj burzi. Imenovanjem 48-godišnjeg Borisa Nemšića osigurat će se kontinuitet rasta Grupe, izjavio je Peter Michaelis, predsjednik Nadzornog odbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙