FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raiffeisen Invest: u 2005. rast imovine za 1,35 mlrd kn

ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Imovina pod upravljanjem RaiffeisenInvesta, društva koje upravlja s pet investicijskih fondova, u prošlojje godini povećana za 1,35 milijarde kuna ili za čak 192 posto te jekrajem godine iznosila 2,06 milijardi kuna, izvijestili su danas izRaiffeisen Investa.
ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Imovina pod upravljanjem Raiffeisen Investa, društva koje upravlja s pet investicijskih fondova, u prošloj je godini povećana za 1,35 milijarde kuna ili za čak 192 posto te je krajem godine iznosila 2,06 milijardi kuna, izvijestili su danas iz Raiffeisen Investa.

U Raiffeisen Investu pritom ističu da je industrija investicijskih fondova najviše rasla u cjelokupnoj financijskoj industriji u prošloj godini - za 95 posto.

Najveći rast među fondovima Raiffeisen Investa zabilježio je Raiffeisen Balanced čija se imovina pod upravljanjem povećala za 550 milijuna kuna, na ukupno 789,2 milijuna kuna.

Raiffeisen Balanced je na kraju prošle godine, kažu iz Raiffeisen Investa, bio najveći mješoviti fond u Hrvatskoj i obuhvaćao je 39 posto tržišta te dodaju da je na domaćem tržištu obvezničkih fondova Raiffeisen Bonds također najveći - upravlja imovinom od 446,3 milijuna kuna, što je 30 posto cjelokupnog tržišta u ovoj kategoriji fondova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙