FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liječnici će Sharonu prestati davati anestetike

JERUZALEM, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Liječnici namjeravaju ArieluSharonu u srijedu ukinuti sve anestetike nakon što je po prvi putpomaknuo lijevu ruku i, kako se čini, reagirao na glas svog sina štosu novi znakovi da se izraelski premijer možda oporavlja od teškogizljeva krvi u mozak.
JERUZALEM, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Liječnici namjeravaju Arielu Sharonu u srijedu ukinuti sve anestetike nakon što je po prvi put pomaknuo lijevu ruku i, kako se čini, reagirao na glas svog sina što su novi znakovi da se izraelski premijer možda oporavlja od teškog izljeva krvi u mozak.

Premda su u utorak liječnici rekli da Sharon više nije u neposrednoj opasnosti upozorili su da bi moglo biti potrebno više dana kako bi u potpunosti mogli procijeniti štetu koju je prouzročilo krvarenje u mozgu i njegove mentalne sposobnosti.

"Mislim da u usporedbi s prethodnim danima postoje značajne promjene u premijerovom stanju no pred nama je još dug put i moramo biti strpljivi", rekao je Yoram Weiss, jedan od Sharonovih anesteziologa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙