FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 7. siječnja

ZAGREB, 7. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 7. siječnja.
ZAGREB, 7. siječnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 7. siječnja.

SPLIT - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) Splita obilježit će 16. godišnjicu osnivanja svečanom sjednicom Gradskog odbora splitskog HDZ-a kojoj će, kako je najavljeno, nazočiti predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade Ivo Sanader te govoriti o radu stranke i stanju u zemlji. Prije svečane sjednice, izaslanstvo HDZ-a će položiti vijenac pred Središnji križ na groblju Lovrinac (9 sati), a u katedrali Svetog Duje služit će se misa (10 sati). Svečana sjednica Gradskog odbora HDZ-a na koju su pozvani i brojni gosti održat će se u Hotelu Marjan (u 12 sati).

VUKOVAR - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković posjetit će Luku Vukovar i tvrtku Vupik d.d., a radnim sastancima će nazočiti i saborski zastupnici iz Vukovarsko-srijemske županije te gradonačelnik Vukovara Tomislav Šota, (10 sati).

ZAGREB - Na Božić, kojeg slave pravoslavni vjernici, arhijerejsku liturgiju predvodit će mitorpolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije Jovan Pavlović u crkvi Preobraženja Gospodnjeg. Na kraju liturgije pročitat će se božićna poslanica patrijarha Srpske pravoslavne crkve Pavla, (9,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Dubravka Dadić

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙