FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Gold Coast: bolni kuk zaustavio Hingis

GOLD COAST, 6. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Švicarka Martina Hingisizgubila je polufinalni dvoboj WTA turnira u Gold Coastu od TalijankeFlavie Pennette koja je sa 1:6, 7:6 (2), 6:2 zaustavila pobjedničkuseriju Švicarke koja se vratila nakon tri godine izbivanja.
GOLD COAST, 6. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Švicarka Martina Hingis izgubila je polufinalni dvoboj WTA turnira u Gold Coastu od Talijanke Flavie Pennette koja je sa 1:6, 7:6 (2), 6:2 zaustavila pobjedničku seriju Švicarke koja se vratila nakon tri godine izbivanja.

Hingis (25) je po događanjima na terenu mogla u finale, kod 6:5 u drugom setu je servirala za meč, Talijanka se spasila u "tie-breaku", a potom su tropski uvjeti i bolovi u kuku dokrajčili igru "Swiss Miss".

Ne želim oduzimati zasluge Pennetti, ali kuk je već potkraj drugoga seta jako smetao u igri. Opet, ne možeš očekivati da će ti tijelo biti u savršenom redu nakon tri godine stanke. Zadovoljna sam jer vjerovatno većina ljudi nije očekivala da će dospjeti čak do polufinala, kazala je Hingis, koja sljedećeg tjedna igra u Sydneyu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙