FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Katan potpisao za West Ham

LONDON, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Napadač izraelske nogometnereprezentacije Yaniv Katan (24) napustio je redove Maccabi Haife ikarijeru će nastaviti u engleskom premierligašu West Hamu.
LONDON, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Napadač izraelske nogometne reprezentacije Yaniv Katan (24) napustio je redove Maccabi Haife i karijeru će nastaviti u engleskom premierligašu West Hamu.

Katan je za londonski klub potpisao ugovor na 3.5 godine, a njegov bivši klub je dobio 100.000 funta odštete.

"Oduvijek sam maštao kako igram za neki engleski klub. Sada mi se pružila prilika koju nisam želio propustiti, posebice što dolazim u klub u kojem je veliki trag ostavio moj sunarodnjak Yossi Benayoun," poručio je Katan, koji je u dresu izraelske vrste upisao 20 nastupa i 4 pogotka.

Izraelac je tako postao prvo zimsko pojačanje "Čekičara", a menadžer Alan Pardew najavio je dolazak još nekoliko igrača.

"Želim pojačati momčad na još nekoliko poziciji kako bi izbjegli borbu za ostanak u elitnom društvu," poručio je Pardew. West Ham trenutačno zauzima 13. mjesto na ljestvici sa 23 boda, šest više od zone ispadanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙