FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalom na Sljemenu - posebna regulacija prometa

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Zbog utrke Svjetskoga skijaškog kupana Sljemenu 4. i 5. siječnja vrijedit će posebna regulacija prometa,izvijestila je mjerodavna služba grada Zagreba.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Zbog utrke Svjetskoga skijaškog kupa na Sljemenu 4. i 5. siječnja vrijedit će posebna regulacija prometa, izvijestila je mjerodavna služba grada Zagreba.

Tako se 4. siječnja od 8 do 16 sati zabranjuje sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom), Bliznečkom ulicom i Sljemenskom cestom od Bliznečke do Šestinskog lagvića.

Od 7,30 do 24 sata 5. siječnja zabranjuje se sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom) i vozila ZET-a, Ksaverskom cestom od Jandrićeve do Mihaljevca, Gračanskom cestom, Bliznečkom ulicom, Sljemenskom cestom i Prilazom Kraljičinu zdencu do Šestinskog trga, Ulicom Mlinovima od Jandrićeve do Mihaljevca i Markuševačkom cestom od raskrižja Gračanske s Bliznečkom do Jazbinske ulice.

Od 17 do 23 sata 4. siječnja i od 12 do 23 sata 5. siječnja zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje u Bakačevoj i Cesarčevoj ulici, od Bakačeve do "Kluba Zagrepčana", osim za vozila s dozvolom (akreditacijom), te se ukida taksi-stajalište u Bakačevoj ulici.

Od 7 do 24 sata 5. siječnja zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje, osim za vozila ZET-a, na Ksaverskoj od Jandrićeve do Mihaljevca, Gračanskoj i Bliznečkoj ulici, Sljemenskoj cesti, Prilazu Kraljičinu zdencu, Šestinskom trgu, Šestinskoj cesti, u Ulici Mlinovima do Mihaljevca i u Jandrićevoj ulici od Ksaverske do Ulice Mlinova.

Od 7,30 do 24 sata 5. siječnja uspostavlja se promet iz Ulice Mlinova u Jandrićevu i obrnuto iz Jandrićeve u Ulicu Mlinove prema Šestinama, navodi se u obavijesti Gradskog ureda za prostrono uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙