FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 3. srpnja

ZAGREB, 3. srpnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 3. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 3. srpnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 3. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nacionalno vijeće za konkurentnost priređuje raspravu povodom predstavljanja "Godišnjeg izvješća o konkurentnosti Hrvatske 2006.", (10 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu predstavljanja projekta Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) "Pravo na život u zajednici: socijalno uključivanje i osobe s invaliditetom", (Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6, u 11 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks uručit će na prigodnoj svečanosti državne nagrade za znanost i održati pozdravni govor. Svečanosti podjele državnih nagrada nazočit će ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, u 12 sati).

ZAGREB - Predstavnici Ministarstva financija i Ureda Svjetske banke u Zagrebu potpisat će ugovor o zajmu Svjetske banke Republici Hrvatskoj za Projekt modernizacije Porezne uprave u vrijednosti od 50 milijuna eura. (12 sati, Središnji ured Porezne uprave, Boškovićeva 5).

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader primit će igrače srebrne košarkaške reprezentacije s Olimpijskih igara u Barceloni 1992 (Vlada, Trg Sv. Marka 2, u 17 sati).

ZAGREB - Humanitarna utakmica reprezentacije hrvatskih košarkaša koja je u Barceloni 1992. na olimpijskim igrama osvojila srebro i najbolje veteranske momčadi Hrvatske 'Max Bears Croatia', u organizaciji NCL Media Grupe i njezinog magazina Superkošarka čiji je sav prihod od ulaznica namijenjen za pomoć Udruzi Krijesnica (za djecu i obitelji suočene s malignim bolestima) (KC Dražen Petrović, u 20 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Damir Senčar

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙