FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 13. lipnja

ZAGREB, 13. lipnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 13. lipnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović primit će ministra vanjskih poslova Češke Republike Karela Schwarzenberga koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj (izjave za medije u 9 sati u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8).

ZAGREB - Hrvatski sabor počinje 26. sjednicu (Trg svetog Marka 6, u 9,30 sati).

ZAGREB - Tvrtka Siemens i zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) na konferenciji za novinare predstavit će zajednički projekt "MasliNET" (u 11 sati, Wine&Gastro Akademija, Kaptol centar, Nova ves 17).

ZAGREB - Počinje konferencija "Civilno društvo u Hrvatskoj - radovi u tijeku" (Hotel International, Miramarska 24, u 11 sati).

ZAGREB - Konferenciju za novinare održat će pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Pavle Kalinić, član GP za kulturu Duško Ljuština i ravnatelj Zvjezdarnice Drago Roša, a tema su: Raspisivanje natječaja za programe u kulturi, Program ODMORKO i nabava novog teleskoga za Zvjezdarnicu (Ilica 25, u 12,30 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Partizanska i komunistička represija i ratni zločini u Hrvatskoj 1944.-1946. - dokumenti Slavonija, Srijem i Baranja", priređivača Vladimira Geigera (Palača Matice hrvatske, Strossmayerov Trg 4, u 13 sati).

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader sastaje se Hansom Dietrichom Genscherom, bivšim njemačkim ministrom vanjskih poslova, zaslužnim za priznavanje neovisnosti Republike Hrvatske (zgrada Vlade, u 14,45 sati).

ZAGREB - Četvrta utakmica finala doigravanja prvenstva Hrvatske između Mladosti i Juga CO (u 17,45 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙