FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 12. lipnja

ZAGREB, 12. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 12. lipnja.
ZAGREB, 12. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 12. lipnja.

(*) Zvjezdicom je označen novi događaj, za kojeg je poziv stigao nakon emitiranja prve Najave događaja - Hrvatska - za utorak, 12. lipnja.

ZAGREB - Odbor za poljoprivredu i šumarstvo Hrvatskog sabora održat će sjednicu u 13 sati, a Odbor za financije i državni proračun u 14 sati. (Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - Predstavljanje Plana prostornog razvoja Sveučilišta u Zagrebu uz nazočnost Predsjednika Republike Stjepana Mesića. (Ulica HBZ-a 4 u 18,30 sati).

(*) ZAGREB - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i predsjednik Savjeta za ljudska prava i civilno društvo prof. dr. Ivo Josipović na konferenciji za novinare obrazložit će inicijativu SDP-a za promjenu Ustava, kako bi se omogućilo kažnjavanje počinitelja kaznenih djela u pretvorbi i privatizaciji, odnosno kaznenih djela zlouporaba vezanih za obranu Hrvatske, kao i omogućavanje da se poreznim mehanizmima dio nepravedno preraspoređenog društvenog bogatstva vrati društvenoj zajednici, (središnjica SDP-a, Iblerov trg 9, u 11,30 sati).

ZAGREB - Gospodarski forum koalicije HSS-HSLS -PGS pod nazivom "Budimo svoji" u "Hotelu Westin" (kristalna Dvorana, Kršnjavoga 1 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će Hrvatsko žrtvoslovno društvo najaviti prvu međunarodnu konferenciju o žrtvama rata i oružanih sukoba u bivšoj Jugoslaviji (1991. - 2001.), (Hotel Sheraton, Kneza Borne 2 u 11 sati).

ZAGREB - Transparency International Hrvatska organizira okrugli stol o temi "Financiranje političkih stranaka i predizbornih kampanja". (Perkovčeva 2 u 10 sati).

ZAGREB - Predstavljanje zbornika "Povijest obitelji Zrinski" u Palači Matice Hrvatske (Strossmayerov trg 4 u 13 sati).

ZAGREB - Hrvatsko kulturno vijeće (HKV) organizira tribinu "Jel nam je potreban Zakon o hrvatskom jeziku?". (Hrvatska kulturna zaklada i Hrvatsko slovo, HBZ-a bb u 19 sati)

SPLIT - Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor kumovati će brodu "Hrvat" u Trajektnoj luci Split u 13 sati a nakon krštenja nazočiti će njegovoj promotivnoj plovidbi na liniji Split - Supetar.

ZAGREB - Treći redoviti i izborni Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata. Skupu će, kao izaslanik Vlade RH, nazočan biti i potpredsjednik Vlade Damir Polančec. (KD Vatroslav Lisinski, Trg Stjepana Radića 4 u 10 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Serđo Obratov

popodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/ 48 08 600

telefaks - 01/ 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙