FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 11. lipnja

ZAGREB, 11. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 11. lipnja.
ZAGREB, 11. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 11. lipnja.

JASTREBARSKO - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Jastrebarsko, gdje će se sastati s članovima Gradskog poglavarstva (u 11,15 sati), a nakon toga posjetit će Šumarski institut (u 12,15 sati) i razgovarati s njegovim čelnicima. Izjava za novinstvo predviđena je u 13,20 sati.

ZAGREB - Sjednica Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav Hrvatskoga sabora na čijem je dnevnom redu Prijedlog za pokretanje postupka za izbor osam sudaca Ustavnoga suda, Prijedlog zakona o strancima i Konačni prijedlog zakona o azilu (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Dvorana Ante Starčevića, u 13 sati).

ZAGREB - Okrugli stol o depolitizaciji i profesionalizaciji državne službe koji organizira Središnji državni ured za upravu i "Executive Club" u sklopu Programa pretpristupne pomoći Kraljevine Danske Republici Hrvatskoj "Razvoj administrativne sposobnosti i javnog sektora". Na okruglom stolu uvodno će govoriti predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks, potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, državni tajnik Središnjega državnog ureda za upravu Antun Palarić i David Hudson iz Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, Dvorana Ivana Mažuranića, u 9 sati).

ZAGREB - Predstavljanje nacionalne politike za promicanje ravnopravnosti spolova 2006. - 2010. u povodu Godine jednakih mogućnosti za sve - 2007. Predstavljanje organiziraju Vladin ured za ravnopravnost spolova i SOIH - Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (hotel "International", Miramarska 24, u 11 sati).

(*)ZAGREB - Glavni odbor SDP-a održat će sjednicu na kojoj će se donijeti odluka o prvim kandidatkinjama i kandidatima na listama SDP-a na izborima za Hrvatski sabor. Sjednica će se održati u središnjici SDP-a u 18 sati, a njezin početak bit će otvoren za predstavnike medija. (18 sati, Iblerov trg 9)

ZAGREB - Svečana proslava u povodu 100. obljetnice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu koju će, kako se očekuje, otvoriti predsjednik Vlade Ivo Sanader u nazočnosti visokih državnih dužnosnika te osoba iz hrvatskoga kulturnog i javnog života (ALU, Ilica 85, u 13 sati).

ZAGREB - Otvorenje 12. međunarodne izložbe karikatura Zagreb 2007. s temom krivotvorina (Galerija "Klovićevi dvori", Jezuitski trg 4, u 18 sati).

TREBARJEVO DESNO - Hrvatska seljačka stranka (HSS) svečano će obilježiti rođenje Stjepana Radića u Trebarjevu Desnom, u Sisačko-moslavačkoj županiji. Svečanost će početi u 9,30 sati polaganjem vijenaca, a nastavlja se u 10 sati svečanim programom u Domu braće Radić. U 11,20 sati u crkvi sv. Martina u Martinskoj Vesi bit će služena misa.

Zvjezdicom (*) je označen događaj za koji je poziv stigao naknadno.

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro - Serđo Obratov

popodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/ 48 08 600

telefaks - 01/ 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙