FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Direktor Liverpoola Rick Parry oštro reagirao na Uefine optužbe

LONDON, 4. lipnja 2007. (Hina/Reuters) - Izvršni direktor Liverpoola Rick Parry odbacio je danas Uefine ocjene o tome kako su navijači Liverpoola najgori u Europi.
LONDON, 4. lipnja 2007. (Hina/Reuters) - Izvršni direktor Liverpoola Rick Parry odbacio je danas Uefine ocjene o tome kako su navijači Liverpoola najgori u Europi.

"Nas se optužuje za zbrku koja je nastala zbog toga što su navijači sa krivotvorenim ulaznicama ušli na stadion, a upravo smo mi obavijestili Uefu da imamo pouzdane informacije kako je u opticaju pet tisuća krivotvorenih ulaznica. Također, dan uoči finala Lige prvaka glasnogovornik Uefe William Gaillard kazao nam je kako navijači Liverpoola imaju tradiciju dobrog ponašanja. Također, nakon polufinalnog dvoboja protiv Chelseaja naše je navijače pohvalio i predsjednik Uefe Michel Platini. Naši su navijači dobili pohvale i 2005. godine nakon što smo u Istanbulu osvojili naslov europskih prvaka, a Uefa je 2001. proglasila navijače Liverpoola najboljima te godine u Europi. Sada, pak, Uefa tvrdi da su naši navijači najgori u Europi. Mislim da time žele skrenuti pažnju sa stvarnih problema", izjavio je izvršni direktor Liverpoola Rick Parry.

U izvješću koje je Uefa sastavila među ostalim se navodi da je u protekle četiri godine zabilježeno više od 25 izgreda u kojima su sudjelovali navijači Liverpoola. Također, navijače Liverpoola se optužuje za izgrede koji su zabilježeni tijekom nedavnog atenskog finala Lige prvaka. Uefa navodi kako je velik broj Liverpoolovih navijača ušao na Olimpijski stadion u Ateni sa krivotvorenim ulaznicama, te da su krali ulaznice od svojih navijačkih kolega, pa čak i od djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙