FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu 30. svibnja

ZAGREB, 30. svibnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja iz svijeta za srijedu, 30. svibnja.
ZAGREB, 30. svibnja 2007. (Hina) - Najava važnijih događaja iz svijeta za srijedu, 30. svibnja.

BEČ - Hrvatski premijer Ivo Sanader posjetit će Beč gdje će razgovarati s austrijskim kancelarom Alfredom Gusenbauerom (izjave za novinare su predviđene za 18,15 sati).

ZAGREB - Predsjednik njemačkog Bundestaga Norbert Lammert dolazi u službeni uzvratni posjet Hrvatskoj, gdje će ga primiti predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (11,15 sati, Plavi salon, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka). Dvojica dužnosnika razgovarat će o bilateralnim odnosima, procesu priključenja Hrvatske EU-u i NATO-u te gospodarskoj suradnji. Lammert će se tijekom boravka u Zagrebu sastati i s predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem, Vlade Ivom Sanaderom i ministricom vanjskih poslova i europskih integracija Kolindom Grabar Kitarović.

ZAGREB - Šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Vincent Degert održat će redoviti sastanak s novinarima na kojem će govoriti o aktualnom statusu pregovora RH-EU, informacijskim i komunikacijskim aktivnostima Delegacije, te najaviti predstojeće posjete visokih dužnosnika EU. (Info centar, Trg žrtava fašizma 6, 10.00 sati).

BERLIN - Sastanak predstavnika "kvarteta" za Bliski istok - EU, Rusija, UN i SAD

VARŠAVA - Talijanski premijer Romano Prodi posjetit će Poljsku gdje će sa svojim poljskim kolegom Jaroslawom Kaczynskim razgovarati o europskom ustavu.

DEŽURNI U VPR-u:

Noć: Damir Muštović

Prijepodne: Duška Gerić-Koren

Poslijepodne: Domagoj Janković, Srđan Baković

Večer: Darko Vlahović

Tel. 00 385 1 4808 645

Fax. 00 385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙