FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest! Ispravak naslova vijesti HNA6945 "SKV: Hrvatska u 15,30 sati"

ZAGREB, 20. svibnja 2007. (Hina) - Molimo korisnike da u naslovu vijesti HNA6945 "SKV: Hrvatska u 15,30 sati" isprave vrijeme u 12,30 sati.
ZAGREB, 20. svibnja 2007. (Hina) - Molimo korisnike da u naslovu vijesti HNA6945 "SKV: Hrvatska u 15,30 sati" isprave vrijeme u 12,30 sati.

Ponavljamo SKV u cijelosti.

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

OSIJEK - U prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Strizivojne poginuo je bračni par iz Stubičkih Toplica i ozlijeđene su tri osobe, među kojima i dijete poginulih, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava. Nesreća se dogodila kada je vozač osobnog automobila, 33-godišnji N.G., prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s kamionom bosanskohercegovačkih oznaka. Vozač i njegova 27-godišnja supruga S.G. na mjestu su poginuli, teške je ozljede zadobila sestra poginule, a njihovo dijete (2006. godište) lakše je ozlijeđeno. Teško je ozlijeđen i vozač kamiona.

KARLOVAC - Iz kampera u kom su na parkiralištu Dobra na auto-cesti Zagreb-Split čvrsto spavali belgijski turisti, provalnici su u zoru u subotu ujutro između tri i četiri sata ukrali elektroničku robu i oštetili ih za oko 30.000 kuna, priopćila je danas Policijska uprava karlovačka. U Operativno komunikacijskom centru se doznaje da je riječ o bračnom paru sedamdesetogodišnjaka iz Stavelota u Belgiji i da su samohodnoj kamp-kućici spavali uz otvoreni prozor. Policiji su rekli da su bili umorni od dalekog puta, da ih nitko nije budio, ni dirao, već su samo nakon buđenja primijetili da im uz osobne dokumente i bankovne kartice nedostaju dva fotoaparata, TV prijamnik i mobitel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙