FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 20. svibnja 2007.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 20. svibnja 2007.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

CANNES - Irski superpopularni rockeri U2 nastupili su u subotu na znamenitom crvenom tepihu u Cannesu, izvevši dvije pjesme kako bi promovirali svoj novi koncertni film "U23D". U2 su na stepenicama festivalske dvorane, pred nekoliko tisuća posjetitelja Filmskog festivala i obožavatelja, odsvirali hitove "Vertigo" i "Where the Streets Have No Name". Film "U23D" snimljen je tijekom južnoameričkog dijela "Vertigo" turneje, a u njemu irske superzvijezde izvode hitove koji su im obilježili karijeru, od "Sunday, Bloody Sunday" do "Beautiful day". Snimljen je posebnom trodimenzionalnom tehnologijom, pa ga publika treba gledati uz pomoć specijalnih naočala, kako bi na pravi način doživjela impresivne audiovizualne efekte zahvaljujući kojima izvođači kao da "iskaču s ekrana".

ATENA - Kako se bliži početak finalnog ogleda Lige prvaka na crnom tržištu se pojavljuje sve veći broj ulaznica za ogled Liverpoola i Milana. Njihova cijena se kreće između 1000 i 2000 eura. Međutim ima i onih koji traže mnogo više. Tako je grčka policija u subotu privela 27-godišnjeg Grka koji je pokušao prodati dvije ulaznice za čak 9000 eura, premda je njihova ukupna vrijednost 280 eura. Policija je pohlepnom šverceru postavila zamku nakon čega je završio u pritvoru. Prodaja ulaznica je dogovorena putem interneta, a kada je preprodavač došao po novce završio je u policijskim rukama. Grčke vlasti strahuju kako će većina ulaznica koje su puštene u slobodnu prodaju završiti na crnom tržištu. Klubovi su dobili po 17.000 ulaznica, a stadion prima više od 60.000 ljudi.

STOCKHOLM - Bračni par iz gradića u Švedskoj izgubio je tek kad je otvorio kutiju sa žitnim pahuljicama u kojoj je bio mrtav šišmiš dug četiri centimetra, javlja švedska agencija TT. Bračni par koji živi u Tanumu, kod Bohuslaena na zapadu Švedske već je bio jeo pahuljice iz kutije kad je došao do neugodnog otkrića, dodaje agencija koja prenosi pisanje tamošnjeg lista Bohuslaeningen. Nazvali su dobavljača i sanitarne službe koje su uzele uzorak iz kutije dopremljene iz tvornice u Engleskoj kako bi se uvjerili da nesretni potrošači nisu izloženi nikakvu riziku. Proizvođač Kellogg's je pak poslao specijalnog inspektora kako bi ispitao životinju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙