FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: "pala" dvojica preprodavača kokaina i marihuane

ZAGREB, 17. svibnja 2007. (Hina) - U dvije odvojene policijske akcije u Zagrebu su uhvaćena dvojica preprodavača droga kod kojih je pronađeno 175 grama kokaina i 700 grama marihuane.
ZAGREB, 17. svibnja 2007. (Hina) - U dvije odvojene policijske akcije u Zagrebu su uhvaćena dvojica preprodavača droga kod kojih je pronađeno 175 grama kokaina i 700 grama marihuane.

Osumnjičenog 40-godišnjaka s vrećicom u kojoj su bila 22 paketića s ukupno 175 grama kokaina policija je uhitila u njegovom osobnom automobilu "mercedes" u utorak navečer kod okretišta tramvaja u Ozaljskoj ulici. Kasnije je pretražen i njegov stan na Trešnjevci, no ništa više nije pronađeno, osim novca koji mu je oduzet zbog sumnje da potječe od preprodaje kokaina.

Osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog sumnje da je nabavljao veće količine kokaina koji je prepakiravao i prodavao konzumentima na zagrebačkom narko tržištu.

Nekoliko sati ranije u utorak je u drugoj akciji na Trnju uhićen 25-godišnjak, "stari" poznanik policije zbog zlouporabe droga i krađa, kod kojega je pronađeno 700 grama marihuane.

On je s još trojicom muškaraca bio u automobilu kada su im prišli interventni policajci i legitimirali ih. Kod njega su tada pronašli 96 grama marihuane, a idućeg dana u stanu mu je pronađeno još 603 grama marihuane. U njegovom automobilu pronađen je ruksak s tragovima marihuane i nož s tragovima iste droge.

I on je priveden istražnom sucu zbog sumnje da je preprodavao drogu.

Lani je zagrebačka policija zaplijenila 34 kilograma marihuana i pet kilograma kokaina. Od 1715 prošlogodišnjih zaplijena, njih 911 ili 58 posto odnosilo se na marihuanu, dok je udio kokaina četiri posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙