FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"24" - idu još dva nastavka američke serije

ZAGREB/LOS ANGELES , 16. svibnja 2007. (Hina) - Popularna američkatv-serija "24" u kojoj glavnu ulogu specijalnog agenta Jacka Baueraglumi Kiefer Sutherland, imat će još dva nastavka, izvijestio ječasopis Variety, a prenose britanski mediji.
ZAGREB/LOS ANGELES , 16. svibnja 2007. (Hina) - Popularna američka tv-serija "24" u kojoj glavnu ulogu specijalnog agenta Jacka Bauera glumi Kiefer Sutherland, imat će još dva nastavka, izvijestio je časopis Variety, a prenose britanski mediji.

Članak je objavljen u ponedjeljak nakon završetka šestog nastavka serije, koja je završila specijalnom dvosatnom epizodom. Na prošlogodišnjoj dodjeli Emmyja, Sutherland je dobio spomenutu nagradu u kategoriji za najboljeg glumca, a serija je dobila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije.

Pretpostavljalo se da će u novim nastavcima serije možda biti nekih izmjena, no scenaristi su odlučili zadržati isti koncept, što znači da će jedna epizoda, kao i do sada pokrivati jedan sat stvarnog vremena. Od 2001. "24" je za Emmy bio nominiran 51 put.

U siječnju su američke muslimanske zajednice kritizirale scenariste serije, optužujući ih da su u nekim epizoda pokazali netolerantnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙