FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 4. svibnja

ZAGREB, 3. svibnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 4. svibnja:
ZAGREB, 3. svibnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 4. svibnja:

ZAPREŠIĆ - Hrvatska Vlada sjednicu će održati u Zaprešiću (Gradska vijećnica, Trg žrtava fašizma 1, u 12 sati). Prije sjednice predsjednik Vlade Ivo Sanader sa članovima Vlade održat će sastanak sa županom i gradonačelnikom te saborskim zastupnicima i gospodarstvenicima s tog područja (Visoka škola za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić, Vladimira Novaka 23, u 10 sati).

ORAHOVICA/OSIJEK - Predsjednik Republike Mađarske Laszlo Solyom, koji boravi u posjetu Hrvatskoj, posjetit će s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem Orahovicu i Osijek. U 11,30 sati dvojica će predsjednika stići ispred odmarališta osječkog Crvenog križa "Merkur" u Orahovici, a u 12,15 sati otvorit će park u Ulici I.B. Mažuranić. Nakon toga će (u 12,30 sati) nazočiti sjednici Gradskog poglavarstva Orahovice (kino Papuk). U Osijeku će u 14,10 sati posjetiti Mađarski kulturno-obrazovni centar, a nakon toga (u 15 sati) predviđen je susret s čelništvom osječkog Sveučilišta. U 16 sati predsjednici Mesić i Solyom posjetit će Kopački rit, a u 17,55 sati Osnovnu školu Zmajevac.

ZAGREB - Konferencija za novinare Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) na teme: "Privatizacija profita - socijalizacija gubitaka (hoće li javne usluge ostati - javne?) te sindikalna košarica SSSH za travanj 2007." O tim će temama govoriti predsjednica SSSH Ana Knežević (Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2, dvorana 427/IV, u 11 sati).

ROVINJ - Književna manifestacija 12. Dani Antuna Šoljana održat će se u Rovinju od 4. do 6. svibnja, u organizaciji rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta i Društva hrvatskih književnika, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Istarske županije i Grada Rovinja. Ovogodišnji Dani Antuna Šoljana započinju dodjelom nagrada za najbolji učenički ogled Istarske županije na temu "Moja dva jezika" te dodjelom nagrada studentima za najbolje prepjeve Šoljanove poezije (Velika dvorana Doma kulture, u 19 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro: Milka Ćurković

popodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙