FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 28. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:
ZAGREB, 28. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

LEVERKUSEN - Čelnici njemačkog bundesligaša Bayer Leverkusena i čileanskog Colo Cola dogovorili su transfer Artura Vidala (19) u redove "Apotekara" za 11 milijuna dolara što je najveći transfer u povijesti čileanskog nogometa. Bayer će Colo Colu isplatiti 7.7 milijuna dolara, dok će ostatak novca dobiti kod idućeg transfera mladog čileanskog braniča. Dosadašnji najskuplji transfer u čileanskom nogometu realiziran je prošle sezone kada je španjolski Villarreal za devet milijuna kupio Matiasa Fernandeza.

NEW YORK - Igrač Denver Nuggetsa, Marcus Camby proglašen je najboljim obrambenim igračem NBA lige u izboru američkih i kanadskih novinara. Camby je osvojio prvo mjesto sa 431 bodom, ispred Brucea Bowena iz San Antonia (206), dok je treće mjesto pripalo centru Spursa, Timu Duncanu (158). Camby ove sezone ima prosjek od 11.7 skokova, 1.2 ukradene lopte i 3.3 blokade po susretu.

NEW YORK - Hokejaši Buffalo Sabresa upisali su i drugu pobjedu protiv New York Rangersa u polufinalu Istočne konferencije NHL lige. U prvom susretu Buffalo je slavio 5:2, dok je u drugom dvoboju bilo 3:2. Gosti su vodili 1:0 i 2:1, no u Buffalo je u posljednjoj trećini postigao dva pogotka i preokrenuo rezultat. U drugom dvoboju večeri Vancouver Canucksi su na gostovanju nakon dva produžetka pobijedili Anaheim Duckse 2:1 i u seriji na četiri pobjede izjednačili rezultat na 1:1.

NEW YORK - Branitelji naslova NBA lige, Miami Heat nalaze se na rubu ispadanja već u prvom krugu doigravanja nakon što je Chicago upisao i treću pobjedu. Bullsi su na gostovanju u American Airlines Areni slavili 104:96 i u seriji na četiri pobjede vode 3:0. Goste su do pobjede predvodili Ben Gordon (27 koševa), Luol Deng (24) i Kirk Hinrich (22 koša i 6 asistencija). Domaćine su predvodili Dwayne Wade (28) i Shaquille O'Neal (23 koša i 13 skokova). Četvrta utakmica je na rasporedu u nedjelju u Miamiju. Novo iznenađenje je priredio Golden State koji je u trećem susretu pobijedio Dallas 109:91 i poveo 2:1. Junak u pobjedi Warriorsa bio je Jason Richardson sa 30 koševa, dok je Baron Davis dodao 24 koša. Dirk Nowitzki (20) i Josh Howard (20) predvodili su goste. Do vodstva od 2:1 došao je i New Jersey koji je u Continental Airlines Arena porazio Toronto 102:89. Jason Kidd je ubilježio još jedan "triple-double", predvodio je momčad sa 16 koševa, 16 skokova i 19 asistencija, dok je Vince Carter ubacio 37 koševa. T.J. Ford je predvodio Toronto sa 27 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙