FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Clooney i Pitt u filmu braće Coen

ZAGREB/LOS ANGELES, 22. travnja 2007. (Hina) - George Clooney i BradPitt, glumačke zvijezde i filmski partneri u filmovima "Oceanovih 11"i "Oceanovih 12", ponovno će glumiti zajedno u crnoj komediji braćeCoen, izvijestili su britanski mediji pozivajući se na informacijeobjavljene u časopisu Hollywood Reporter.
ZAGREB/LOS ANGELES, 22. travnja 2007. (Hina) - George Clooney i Brad Pitt, glumačke zvijezde i filmski partneri u filmovima "Oceanovih 11" i "Oceanovih 12", ponovno će glumiti zajedno u crnoj komediji braće Coen, izvijestili su britanski mediji pozivajući se na informacije objavljene u časopisu Hollywood Reporter.

Časopis je prenio podatak prema kojem su obojica glumca potpisala ugovor za snimanje filma Joela i Ethana Coena pod nazivom "Burn After Reading". Radnja se vrti oko događaja povezanih s CIA-inim agentom koji je izgubio disk sa sadržajem knjige na kojoj radi. Film je navodno djelomično utemeljen na romanu bivšeg direktora CIA-e Stansfielda Turnera "Burn Before Reading: Presidents, CIA Directors and Secret Intelligence".

Clooney i Pitt će suradnju u filmovima o pothvatima Dannyja Oceana i njegovih suradnika nastavili su i u trećem dijelu - "Oceanovih 13" koji će se premijerno prikazati idući mjesec na festivalu u Cannesu. Od prikazivanja dvaju prethodnih filmova o Oceanovu klanu u kino-dvoranama diljem svijeta zarađeno je više od 800 milijuna dolara. "Oceanovih 12" remake je filma iz šezdesetih.

U filmu braće Coen "Burn After Reading" uz Pitta i Clooneyja pojavit će se i glumica Frances McDormand, dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu u kriminalističkom filmu "Fargo" 1996.

Clooney je već surađivao s braćom Coen koji su mu ranije povjerili uloge u dvjema komedijama - "Tko je ovdje lud?" i "Razvedi me, zavedi me". Coenovi zajedno rade na scenarijima za svoje filmove, zajedno ih režiraju i produciraju, a kritika i publika gotovo jednako ih vole i cijene. Njihov zadnji film "No Country for Old Men" naći će se idući mjesec u utrci za Zlatnu palmu na festivalu u Cannesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙