FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 22. travnja

ZAGREB, 22. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju 22. travnja:
ZAGREB, 22. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju 22. travnja:

JASENOVAC - Na komemoraciji i polaganju vijenaca u Spomen području Jasenovac, kod spomenika Cvijet, sudjelovat će predstavnici preživjelih zatočenika jasenovačkog logora, hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac kao izaslanik predsjednika Vlade RH, izaslanstvo Hrvatskog sabora i drugi (u 11 sati). Okupljanje sudionika bit će kod Memorijalnog muzeja u 10,30 sati.

KRŠAN - U Općini Kršan, u Labinštini, održat će se izvanredni lokalni izbori za Općinsko vijeća Kršana. Za 15 članova Općinskog vijeća kandidiralo se 10 lista: 7 stranačkih i 3 nezavisne liste. Općina Kršan ima 2.900 birača koji će moći glasovati na 8 biračkih mjesta. Do novih je izbora došlo nakon što nije usvojen općinski proračun za ovu godinu. Do sada je na vlasti u općini Kršan bila koalicija IDS-SDP-HSLS.

SPLIT - Svečanost u povodu Dana hrvatske knjige s dodjelom nagrada "Judita", "Davidias" i "Slavić" i pjesničkom posvetom: Hrvatski pjesnici Marulićevu Splitu, održat će se u splitskom Zavodu za znanstveni i umjetnički rad HAZU, (Trg braće Radića 7, u 18,30 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Popodne: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙