FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 19. travnja

ZAGREB, 19. travnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 19. travnja.
ZAGREB, 19. travnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 19. travnja.

OPATIJA - Tržište novca Zagreb organizira znanstveno-stručnu konferenciju 'Hrvatsko novčano tržište'. Glavne teme dvodnevnog skupa su suvremeno bankarstvo, gospodarski rast i financijska stabilnost te korporativno upravljanje i tržište kapitala. Unutar tih tematskih cjelina raspravljat će se o hrvatskoj makroekonomskoj politici u uvjetima visoke inozemne zaduženosti, financiranju državnog proračuna, utjecaju inozemnih faktora na hrvatsko financijsko tržište i drugim temama. Sudionici su ugledni hrvatski ekonomisti, sveučilišni profesori, čelnici banaka, predstavnici Ministarstva financija, HNB-a i drugi (9,30 sati, Hotel Milenij, Maršala Tita 109).

ZAGREB - Svjetska udruga za velike elektroenergetske sustave u suradnji s Hrvatskim ogrankom međunarodnog vijeća za velike elektroenergetske sustave-CIGRE organizira od 19. do 21. travnja međunarodni simpozij na temu "Prijelazne pojave u velikim elektroenergetskim sustavima". Na simpoziju se očekuje oko 120 inozemnih i domaćih sudionika (9 sati, hotel The Regent Esplanade Zagreb, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - O budućoj gospodarskoj suradnji Hrvatske i Albanije razgovarat će ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić i albanski ministar gospodarstva, trgovine i energetike Genc Ruli. Po završetku radnog sastanka dvojica ministar dat će izjave za medije (12,45 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Agencija za promicanje izvoza i ulaganje održat će konferenciju za novinare na kojoj će najaviti Brijuni International Golf konferenciju 2007. na Brijunima 7. svibnja ove godine te Treću godišnju međunarodnu konferenciju o hrvatskom tržištu nekretnina u Zagrebu 8. i 9. svibnja (10,30 sati, prostori APIU, Hebrangova 34/II).

ZAGREB - FINA i tvrtka CEO SPAN na konferenciji za medije predstavit će e-potpis, aplikaciju za napredno elektroničko potpisivanje datoteka i dokumenata (11,30 sati, sjedište SPAN-a, Turinina 3).

ZAGREB - Atlantic Grupa će na novinskoj konferenciji predstaviti rezultate poslovanja u prvom ovogodišnjem tromjesečju te svoju novu akviziciju (11 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

Urednica: Davorka Stanešić

tel. 01/4808 680

fax 01/4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙