FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 15. travnja

ZAGREB, 14. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 15. travnja.
ZAGREB, 14. travnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 15. travnja.

POŽEGA - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Požegu gdje će sudjelovati u obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Holokausta. U 16 sati predviđen je susret Predsjednika sa županom Zdravkom Ronkom (zgrada Županijske palače, Županijska 7), u 17 sati počinje program obilježavanja Dana Holokausta, za 17,40 sati predviđena je izjava za medije, a u 19 sati koncert zbora "Lira" u Gradskom kazalištu.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovat će, kao izaslanica predsjednika Vlade Ive Sanadera, na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Holokausta - Jom Hašoa, koju organizira Židovska općina Zagreb (Mirogoj, pored skulpture "Mojsije", u 17 sati).

KARLOVAC - Sjednica Glavnog odbora Demokratskog centra (DC) koji će, na otvorenom dijelu sjednice, raspravljati o aktualnoj političkoj situaciji i "Vremenu poslije Račana i Sanadera", novom vizualnom identitetu stranke te programu DC-a za "Snažnu pravnu državu" i programu za poljoprivredu (hotel "Korana-Srakovčić", Vrbanićev perivoj 8, u 10 sati).

SPLIT - Otvorenje 21. susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske SLUK 2007., koji se iznimno ove godine održava u Splitu. Svoja najbolja lutkarska ostvarenja predstavit će osam kazališta iz Hrvatske, te hrvatska kazališta iz Mostara i Pečuha. Festival, koji traje do 19. travnja, pratit će izložba "Lutkarstvo u Hrvatskoj" i izložba lutaka Ivice Tolića. Festival SLUK-a otvara se u Gradskom kazalištu lutaka s početkom u 19 sati.

Dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne/navečer: Neven Leskovar

telefon:01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙